Tiimi

Johanna

Johanna
Blonde Specialist, Balayage

Johanna on erikoistunut pitkien ja extrapitkien hiusten vaalennus- ja raidoitustekniikoihin. Hänen käsissään saat upean näyttävän värin ja hyvin hoidetut ja leikatut hiukset. Johanna työskentelee hiuksien kuntoa kunnioittaen ja käyttää värjäyksien yhteydessä B3 Brazilian Bond Builderhoitotuotteita. Lisäksi Johanna loihtii upeat juhlakampaukset niin morsiamelle kuin juhlavieraillekin.

Mira

Mira
Kampaaja

Mira on kiinnostunut vaaleista hiuksista ja hän taitaa raidoitukset ja vaalennukset nykyaikaisin tekniikoin. Hän onkin matkalla erikoistumaan vaaleiden hiusten parissa. Mira on aika iloinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija.

Miia

Miia
Kampaaja

Miian penkissä saat kauniit ja hyvinvoivat hiukset. Eniten puolipitkiä hiuksia sekä pitkiä hiuksia tekevältä Miialta onnistuu erilaiset vaaleat raitatyöt, monivärit sekä pehmeät ruskeat värit. Miia on rauhallinen ja tarkka kampaaja.

Iisa

Iisa
Parturi-kampaaja

Iisa on erikoistunut lyhyiden hiusten leikkaus- ja värjäystöihin sekä väriloistokkaisiin erikoisvärjäyksiin. Myös parturityöt, veitsitöitä myöden löydät Iisan varauspalveluista.

Lotta

Lotta
Kosmetologi, Ripsiteknikko

Kauneudenhoitoalan ammattilainen kosmetologi Lotta tekee työtään rakkaudesta lajiin. Pääsääntöisesti Lotta tekee ripsienpidennyksiä. Häneltä luonnistuu niin klassiset-, hybridi- sekä volyymiripset. Lisäksi hän tekee ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Lotalta on myös mahdollisuus ostaa ripsienpidennyksien puhdistukseen tarkoitettuja pesutuotteita sekä ihonpuhdistustuotteita!

Johanna K

Johanna K

Johanna on iloinen ja auttavainen meikkaaja, jonka penkissä jokainen tuntee itsensä kauniiksi. Vahva pohjoisen murre puheessa saa jokaiselle hymyn huulille. Johanna on työskennellyt oopperoissa, teattereissa, tv-tuotannoissa sekä erilaisissa kuvauksissa ja tehnyt yksityisasiakkaille heidän tarpeidensa mukaan meikkauksia. Ajanvarauksen voit tehdä joko sähköpostitse tai jättämällä soittopyynnön.

Studio Fikan tiimi